foto van McCarthy en logo van Seven

naar webshop

Welkom op de website van Melissa McCarthy’s kleeding lijn Seven. Deze lijn is speciaal ontworpen voor mensen met een maatje grooter. Omdat ze het zelf harder en harder begon te vinden om leuke, goede kleren te vinden voor haarzelf. Besloot ze deze kledinglijn op te straten.

Deze lijn is gemaakt om vrouwen een heel nieuwe liefde voor shoppen te geven. Ze wil iedereen zijn persoonlijke stijl geven. En dat kan nu allemaal. Elk element in de kleren is iets speciaals voor haar. Van tekeningen van haar kinderen probeert ze zelf iets leuks te maken op een shirt. Zo wordt het een stuk persoonlijker. En wordt shoppen weer leuk! Want zoals ze zelf zegt:

“Shopping should never make us feel bad about
ourselves. Because fashion should help us express
our individual personalities.”

Vertaald: ‘shoppen zou ons nooit slecht mogen laten voelen. Omdat fashion helpt om onze individuele personaliteiten te uiten.’

Voor mensen die Melissa McCarthy niet kennen. Ze is begonnen met sketchen en kleren maken op jonge leeftijd. Ze droomde er ook van om ontwerper te worden. Maar nu is ze een actrice en ontwerpt ze kleren. Want het blijft een passie van haar.

Haar acteer werk leverde ondertussen al een paar awards op. De bekenste film waar ze in mee speelde was Bridesmaids. Maar ze werd pas echt bekend toe ze schitterde naast Sandra Bulock in de film The Heat. Nu is ze een van de bekenste actrices in HOLLYWOOD.

naar webshop

fotos van McCarthy en haar kleren